HAHblad City antwoord op JA/JA-sticker!

brievenbusreclame-logo

Nieuws

Aanmelden nieuwsbrief

HAHblad City antwoord op JA/JA-sticker!

City logo amsterdam.

Trusted Media Publishers van Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer kondigt vandaag met een persbericht de verschijning van City aan. City is de naam van een nieuw onafhankelijk huis-aan-huisblad voor Amsterdam. Deze moderne magazine-achtige krant zal wekelijks worden bezorgd bij 318.000 Amsterdamse huishoudens. Het blad is een initiatief van H.A.H. Retail Uitgeverij. De retailers Blokker, Kruidvat, Dirk van den Broek en Seats and Sofas zijn partners van City.

City is het antwoord van de markt op de recente wijziging van het Amsterdamse beleid voor de verspreiding van reclamefolders. Deze mogen nu nog uitsluitend worden bezorgd in brievenbussen met een JA/JA-sticker. Zoals eerder gemeld is Amsterdam hierover recent door de Reclame Code Commissie op de vingers getikt. Marianne Zwagerman, dagvoorzitter van het aanstaande BBR Congres (14 juni), gaat zelfs nog verder en stelt dat sprake is van schending van het grondrecht op vrije nieuwsgaring.

Tijdens het BBR Congres zal Sjuul Paradijs in zijn keynote uitgebreid  ingaan op de ontstaansgeschiedenis van City. En ongetwijfeld zal er dan gelegenheid zijn om een eerste blik te werpen op dit nieuwe innovatieve media-product waarin uitgever en retailers samenwerken.

Lees hier het persbericht.