brievenbusreclame-logo
Koop nu tickets

Aanmelden nieuwsbrief

brievenbusreclame-logo
Koop nu tickets

Piet Hein

BBR2017_Sprekers_Piet Hein

Piet Hein Smit | XXS Amsterdam

De folder in transitie

Peit Hein Smit is founder van het communicatieadviesbureau XXS. Een bureau waarvan hij ooit zei: “Je kunt beter de underdog zijn”. En het heeft gewerkt. In de afgelopen drie jaar groeide zijn bedrijf van 30 naar 74 mederwerkers. En er worden nog velen gezocht. Een enorm succes dat mede te danken is aan het feit dat hij alle facetten van het bureauleven heeft ervaren. En – denken wij – omdat hij er ook eens tussenuit is geweest om op wereldreis te gaan.

De aansluting bij het congres is perfect. Hij baseert nu zijn visie en ervaring met werk voor bijvoorbeeld  HEMA ( campagne Easter Bunny gezien?), Marqt, Binck, HelloFresh’, DekaMarkt, Cordaid, Dirk, BasicFit, Mercedes en Florius.

Hij kijkt voor ons uiteraard naar creatie. En innovatie. Wie doen het goed. Wie niet. En waarom lukt het wel of niet? Een stelling van Piet Hein is, dat je goede creatie in huis moet halen. Misschien wordt dat onderschreven door een spreker die hem voor gaat: Arjen Schouten van Rituals.

In zijn betoog en discussie wil Piet Hein ook zijn stellingen loslaten op de folder. Dat doet hij vanuit zijn filosofie dat ‘challengen’ het DNA van hem en zijn het bureau is. Het adagium is: “Challenge: Challenge advertising en de conventies van ons vak. Alles is communicatie.” Dit is voor het medium en de sector die zo in beweging zijn broodnodig. Wie nu niet niet oplet, verliest in deze turbulente tijden de aansluiting bij marketingcommunicatie en misschien zelfs bij de maatschappelijke ontwikkelingen. Dan hopen wij dat de aanwezigen tegen een stootje kunnen. Voor hen is er een troost. Want laten we eerlijk zijn, er is iets in het leven duidelijk en dat is dat perfectie een moeilijk bereikbaar stadium is.  Maar het proberen waard.

Be prepared!

xxs-amsterdam-bbr

Sprekers

Maarten

Maarten Bouwhuis, BNR Gangmakers. Dagvoorzitter. Charmant, scherp, interactief

Paul Moers

In retail land en in de media zeer bekende retail expert.

Arjen Schouten

Arjen Schouten is driver van de expansie van Rituals.

Piet Hein Smit

Mede-oprichter van reclamebureau XXS AMSTERDAM.

Esther Van Schaik-Klinkhamer

Directeur Spotta Digital.

Maarten van Deurzen

Directeur, oprichter Allefolders.nl.

Aldo Breed

Oprichter Kiesjefolders.nl

Patrick Verkaart

Productmanagement, Pricing Spotta.

Ruud Giebels

Algemeen Directeur Reclamefolder.nl.

Frank Huigen

Channel Director Commercial Printing Canon Nederland.

Stephan van Velthoven

Onderzoeksdirecteur teamvier.

programma