brievenbusreclame-logo
Koop nu tickets

Aanmelden nieuwsbrief

brievenbusreclame-logo
Koop nu tickets

Maarten van Deurzen

BBR2017_Sprekers_Maarten van Deurzen

Maarten van Deurzen | AlleFolders

Maarten van Deurzen is ondernemer, initiatiefnemer en directeur van Retail Media Initiatief. De vereniging van meer dan 70 retailmerken waarmee retailers de krachten bundelen in media en als eerste disruptief initiatief de app AlleFolders heeft uitgebracht.

Tijdens het congres staat hij naast de andere providers van folderverzamelplatforms/-apps. Het onderscheid is duidelijk: AlleFolders is een nog nooit vertoond fenomeen. Retailers die in het veld van marketing en communicatie zich verenigen om te komen tot een eigen, gemeenschappelijk kanaal.

Aan hem de taak om in gesprek met hen en de congresgangers te laten zien wat dan verder de verschillen zijn. En waarom is dit initiatief er?Ook de vraag naar de toekomst wordt interessant. Is het een vereniging waar wij ook op andere vlakken nog gaan horen?

Maarten van Deurzen heeft ruime ervaring in marketing, innovatie en strategie. Hij werkte bij dienstverleners als Eurocard, AEGON, Europcar en in product- en marketingmanagement. Een groot deel van zijn loopbaan werkte hij bij KPN waar hij pricing en strategisch functies verrichtte. In 2011 besloot hij zijn droom, het starten van een eigen bedrijf, waar te maken. Dat werd jaFolders. De 1e “folder” app voor Nederland. jaFolders ging in 2012 samen met de Reclamefolder app. Waarvoor hij tot in 2013 de contacten met de grote retailers onderhield. In 2014 was Maarten founder van de folder app PromoPromo in België, die de primeur had in België.

AlleFolders_logo[1]

Sprekers

Maarten

Maarten Bouwhuis, BNR Gangmakers. Dagvoorzitter. Charmant, scherp, interactief

Paul Moers

In retail land en in de media zeer bekende retail expert.

Arjen Schouten

Arjen Schouten is driver van de expansie van Rituals.

Piet Hein Smit

Mede-oprichter van reclamebureau XXS AMSTERDAM.

Esther Van Schaik-Klinkhamer

Directeur Spotta Digital.

Maarten van Deurzen

Directeur, oprichter Allefolders.nl.

Aldo Breed

Oprichter Kiesjefolders.nl

Patrick Verkaart

Productmanagement, Pricing Spotta.

Ruud Giebels

Algemeen Directeur Reclamefolder.nl.

Frank Huigen

Channel Director Commercial Printing Canon Nederland.

Stephan van Velthoven

Onderzoeksdirecteur teamvier.

programma