brievenbusreclame-logo
brievenbus-reclame-icon

HOOFDSPONSOR

logo-emdejong
brievenbusreclame-logo
logo-emdejong

Sponsors

De ultieme kans
Het BBR evenement is de ultieme kans voor vele dienstverlenende bedrijven, media en brancheverenigingen om via de omvangrijke campagnes van brievenbusreclame.nl een enorm bereik te genereren. Op de congresdag zelf treft men een hoogwaardige, relevante doelgroep van om en nabij de 300 personen aan. Een trouw publiek, met ook elk jaar weer nieuwe gezichten uit de keten, kortom het podium voor sponsors om te adverteren. Ons doel is onder andere de ‘decisionmakers’ te bereiken. Een mooi streven voor 2017, wat we na het succesvolle jubileum congres van 2016 zeker kunnen behalen.

Sponsors & Adverteren
Sponsors betekenen veel voor ons; zij zijn een deel van het congres, onze ‘partners in crime’, discussiëren mee over de programmering. Zij staan immers tot de enkels in de praktijk. Hebben inzicht in de dagelijkse realiteit van hen die de folder inzetten in hun crossmedia strategie. Sponsor zijn betekent niet alleen gezien worden – adverteren – maar ook gehoord worden. Samen bezien we of speciale wensen geïmplementeerd kunnen worden. Veel is mogelijk.

Kennis delen & vakmatige ontwikkeling
Kortom, een belangrijke basis voor het congres, een weerspiegeling van het vertrouwen in de markt, onmisbaar voor het congres dat wij al 19 jaar initiëren. Maar de basis is breder. Ook de brancheverenigingen en uitgevers van vakliteratuur laten zien dat het congres uitermate belangrijk is voor bijvoorbeeld het delen van kennis en de vakmatige ontwikkeling.

Een belangrijk moment waar je niet kunt ontbreken!
Het nationale BBR congres vindt slechts één maal per jaar plaats. Nieuwsgierig? Informeer naar onze interessante mogelijkeden om ook actief te participeren als sponsor of partner. Het congres is Powered by DDMA! En heeft vele partners.

Neem vrijblijvend contact met ons op om actief over de mogelijkheden te participeren als sponsor of partner. Bel (06 51 29 1750) of mail Herbert Haaij.